fbpx

Zomeractie sport 2 maanden GRATIS

YES.. WE ZIJN WEER OPEN..

KOM NU  SPORTEN EN ONTVANG 2 MAANDEN GRATIS SPORTEN!

JOUW club is klaar voor de nieuwe realiteit

We hebben de tijd van gedwongen sluiting goed benut en onze club klaar voor de toekomst gemaakt. ALLES is weer brandschoon en glimt je tegemoet, de voorbereidingen voor de 1,5 meter-maatschappij zijn getroffen. Bij ons ben je verzekerd van de hoogste veiligheid voor jouw grootste goed: je gezondheid. Kom langs en overtuig je zelf.

GEMOTIVEERD als nooit tevoren

Ons team kan niet wachten om je te ontvangen en jou te helpen. Onze know-how is op de laatste stand van zaken, we zijn beter dan ooit voorbereid op jouw komst. We hebben de tijd van gedwongen sluiting goed benut en onze club klaar voor de toekomst gemaakt.

WORD NU LID EN KOM SPORTEN BIJ TRIVIUM SPORT & DANCE!

Heb je zin gekregen om bij ons te komen sporten? Je bent van harte welkom in onze sportschool in Etten Leur! Profiteer nu van het voordeel en sport 2 maanden GRATIS. Onze instructeurs en personal trainers staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij jouw lessen. Let op: deze actie is geldig t/m 31 juli 2021.

 

*vraag naar de voorwaarden

Specialist in groepslessen

Meer dan 80 groepslessen per week

Small group fitness

Personal training

KIES HIER JOUW HEROPENINGSVOORDEEL

ACTIE Ontvang nu 2 maanden GRATIS sporten!

Sport 12 maanden en ontvang 2 maanden GRATIS! Keuze uit 1 of 2 keer per week sporten.

*vraag naar de voorwaarden

Waarom Trivium?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Etten Leur waar je kunt sporten in een ontspannen sfeer? Of je nu in groepsverband wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren: bij Trivium Sport & Dance krijg jij het voor elkaar! De instructeurs halen het maximale uit jou, zodat jij gegarandeerd je doelstellingen behaalt.

Sportschool Trivium Sport & Dance in Etten Leur de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten! Ons totaalaanbod:

 

Groepslessen 100%
Dance 100%
Spinning 90%
Small group training 95%
Personal training 80%

SUCCESVERHALEN VAN ONZE LEDEN

SPORT NU 3 MAANDEN
vanaf € 40,90 PER MAAND
DIRECT AANMELDEN