fbpx

Yess.. we mogen weer naar binnen!

We mogen weer binnensporten I Trivium Sport Etten-Leur

Vanaf zaterdag 5 juni 2021

Beste leden,

Eindelijk mogen we dan weer binnen groepslessen gaan geven! We hebben er enorm veel zin in om jou weer binnen op de club te ontvangen. Vanaf zaterdag 5 juni 2021 kun je ook weer gebruik maken van de kleedkamers en douches en kun je weer met elkaar een kopje koffie/thee drinken. Fijn om weer eens met je medesporters bij te kunnen praten onder het genot van een drankje.

We breiden ons lessenaanbod weer verder uit. Zo komt er op dinsdagavond In the Mix (19:00 uur) en een Bodybalance (21:00 uur) bij, vanaf zaterdag 12 juni 2021 om 10:30 uur een extra Bodycombat les met Renate en vanaf a.s. zaterdag 5 juni om 09:00 uur is het mogelijk om weer onder begeleiding te komen spinnen. Maaike staat weer voor jullie klaar in de Spinningzaal. Op maandag, woensdag en zaterdag kunnen jullie onder begeleiding van een instructeur fietsen. Op overige dagen kun je komen vrij fietsen en als er behoefte is om buiten te fietsen dan kunnen jullie dit aangeven. Wanneer er weer meer interesse is voor Spinning zal er op de andere dagen ook een instructeur les gaan geven (minimum aantal is 5 personen). 

Bekijk het lesrooster vanaf 5 juni 2021 op onze website www.triviumsport.nl/rooster of via de App. Zien we je snel? Wij hebben er zin!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *