fbpx
Xcore trivium sport en dance

SPORT NU 1 MAAND GRATIS

deze actie is
geldig t/m 31 december 2019
DIRECT AANMELDEN

XCore

Burn. Shake. Sweat. Love.

Een Xcore les is een high impact training met een XCO trainer. Een XCO trainer is een buis gevuld met grit in verschillende maten en gewichten. Wanneer je deze XCO trainer heen en weer schudt, komt het grit in de buis daar iets vertraagd achteraan. Elke beweging geeft hierdoor een extra belasting, ook wel ‘Reactive Impact’ genoemd. Met de XCO trainer bepaal je zelf de intensiteit van jouw workout. In deze Xcore les train je vooral je ‘core’ –buik- en rugspieren– maar ook je conditie, spieren en door de ‘Reactive Impact’ van de buis worden spier- en bindweefselstructuren extra belast.

Door de opzwepende muziek en samen met de super gemotiveerde sportinstructeur train je met de Xco-Trainer op een veilige en effectieve manier jouw buik-, rug-, been-, en armspieren. Sporten met de Xco-Trainer betekent: spierversteviging, figuurverbetering, conditietraining, hoge calorieën-burn, stabiliteit en flexibiliteit en verbeterde lichaamshouding, kortom: de ideale core training en ook heel veel plezier!

Ben jij klaar voor de calorieën Burn? Zin in het ‘Boom Shakalaka klaar om de hele wereld aan te kunnen’-gevoel? Dan ben je bij Trivium Sport & Dance Etten-Leur aan het juiste adres!

Come & Get the Xtreme Core Training!

Sterke kernspier ontwikkeling

Het vergroten van zelf geluk

Stressniveau verminderen

bevordering van een betere houding en stabiliteit

Flexibiliteit verbetering

En betere concentratie

HET LESROOSTER

Bekijk hieronder het rooster van de XCore lessen
  • XCore
  • 20:10- 21:00
  • Femke
  • XCore
  • 10:45- 11:45
  • Femke

Ben je overtuigd?

We hebben je graag bij ons.

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN

Sporten geheel naar eigen wensen

LAATSTE NIEUWS

KENNISMAKINGSACTIE

Sport 3 maanden
onbeperkt voor € 39,95
DIRECT AANMELDEN