fbpx

Winterstop abonnement

WINTERSTOP ABONNEMENT: Sport nu 3 MAANDEN ONBEPERKT VOOR MAAR € 34,95

Winterstop abonnement Fitness uitsluitend voor leden van verenigingen!
De winterstop staat voor de deur en door de Corona liggen al heel veel sportactiviteiten stil. Wil jij in conditie blijven en klaar zijn voor het nieuwe seizoen kom dan onbeperkt sporten bij Trivium Sport in Etten-Leur.
Om je kennis te laten maken met de mogelijkheden van Trivium Sport kunnen jullie 3 maanden onbeperkt komen sporten voor slechts € 34,95,- per maand.
Maak kennis met de Trivium Sport lessen! Onze instructeurs  staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden. Meld je aan via onderstaand formulier! Blijf fit en gezond!

VUL IN

  Specialist in groepslessen

  Meer dan 80 groepslessen per week

  Persoonlijke aandacht

  Gezellige en ontspannen sfeer

  Small group fitness

  Personal training

  Waarom Trivium?

  Ben jij op zoek naar een sportschool in Etten Leur waar je kunt sporten in een ontspannen sfeer? Of je nu in groepsverband wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren: bij Trivium Sport & Dance krijg jij het voor elkaar! De instructeurs halen het maximale uit jou, zodat jij gegarandeerd je doelstellingen behaalt.

  Sportschool Trivium Sport & Dance in Etten Leur de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten! Ons totaalaanbod:

   

  Groepslessen 100%
  Dance 100%
  Spinning 90%
  Small group training 95%
  Personal training 80%

  SUCCESVERHALEN VAN ONZE LEDEN