fbpx

Vacature Small Group Fitness instructeur

Vacature Small Group Fitness Trainer

Wij zijn op zoek naar een Small Group Fitness Trainer die bereid is om een commitment aan te gaan met Trivium Sport & Dance. Niet alleen als sporter maar ook als mens dat open staat voor verandering en bereid is om doelen te behalen en het beste uit zichzelf te halen!

Small Group Fitness bij Trivium Sport & Dance staat voor persoonlijke begeleiding in en kleine groep, waarbij we iedereen willen helpen om hun doel te behalen in een ontspannen en gezellig sfeer. Of het doel nu is om een paar kilo af te vallen, een ½ marathon wil uitlopen, eindelijk dat strakke lijf wil realiseren of gewoon echt fit wil worden. We willen graag samenwerken met echte lesgevers die passie voor zijn of haar vak heeft en de juiste sfeer uitstraalt binnen onze club. 

Wij zoeken iemand met:

  • een goede basisopleiding zoals CIOS, FitVak A & B of soortgelijk
  • goede communicatieve vaardigheden
  • actief, enthousiast is
  • goed kan samenwerken met andere coaches en instructeurs

Dienstverband: parttimefunctie, 3 uur per week

Over Trivium Sport & Dance

Trivium Sport & Dance is een sportschool gespecialiseerd in groepslessen in Etten-Leur. Met meer dan 80 verschillende groepslessen per week is Trivium Sport & Dance de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten en dansen!

Trivium Sport & Dance is een sportclub waar mensen vanaf 3,5 tot 80 jaar in groepsverband gezamenlijk bewegen in een ontspannen en gezellige sfeer. Door de huiselijke en laagdrempelige sfeer bij Trivium Sport zijn wij toegankelijk voor iedereen en daardoor voelt men zich op zijn gemak. Er is aandacht voor elke klant, persoonlijke benadering is daarbij belangrijk. Wij zijn sterk in het volgen en opvolgen van trends.

Door een ruime keuze aan lessen, professionaliteit, betrokkenheid en gemotiveerd personeel leveren we een hoge kwaliteit en een optimale beleving bij elk bezoek.

Dus wil jij graag in een gezellig team in een gezellige sportschool werken: solliciteer dan nu en stuur je motivatiebrief en CV naar: miranda@triviumsport.nl