fbpx

UPDATE NIEUWE MAATREGELEN

Zoals jullie ongetwijfeld al hebben vernomen, zijn wij door de nieuwe maatregelen genoodzaakt om, vanaf zondag 28 november 2021, de komende drie weken de deuren van onze club dagelijks om 17:00 uur te sluiten.
We hopen natuurlijk dat het snel weer de goede kant opgaat en dat we jullie ook in de avonden weer mogen verwelkomen. Tot die tijd zullen we er alles aan doen om op een veilige manier samen te kunnen blijven sporten!

Wat gaat we doen?
De lessen tot 17:00 uur blijven we natuurlijk wel gewoon geven. Daarnaast hebben we het lesrooster in de ochtenden uitgebreid met o.a. extra spinning, Bodypump en Bodystep (zodat je vóór het werk kunt sporten), en hebben we het rooster aangevuld met in de avond livelessen die via Facebook worden gegeven.

Seth zal met onze SGF-groep aan de slag gaan met een live-verbinding en voor onze Body & Mind lessen verwijzen we je graag naar de Pilates en Bodybalance lessen die meerdere keren per week worden gegeven.
Er worden ook extra opnames van de huidige releases zo snel mogelijk op onze website geplaatst, zodat je thuis op elk gewenst moment jouw favoriete lesprogramma kunt volgen.

Bekijk het bijgevoegde rooster dat vanaf maandag 29 november 2021 ingaat en schrijf je weer in via onze app. De lessen gaan altijd door bij een minimale inschrijving van vijf deelnemers. 

Hartelijk dank
We willen jullie enorm bedanken voor jullie betrokkenheid, flexibiliteit en voor alle warme berichten die we hebben mogen ontvangen de afgelopen dagen. Ook voor ons blijft het schakelen en zoeken naar afstemming op jullie wensen. Jullie feedback is daarin meer dan welkom.

We zijn ontzettend blij dat we zowel thuis als op de club met jullie kunnen blijven sporten en we hebben er alle vertrouwen in dat we de gezelligheid en energie van samen bewegen kunnen blijven uitdragen.

Ons team staat online én op de club voor je klaar!

Sportieve groet,

Team Trivium Sport & Dance