fbpx

UPDATE COVID 19- 3 november

Update COVID19 3 november

Beste leden,

Gisteravond was er weer een persconferentie waarin voor de komende twee weken extra maatregelen werden aangekondigd om het coronavirus verder de kop in te drukken.

Helaas hebben deze maatregelen als gevolg dat onze reguliere GROEPSLESSEN van 18 + met ingang van vanavond 4 november 22.00 uur niet meer plaats kunnen vinden (de komende 14 dagen). De lessen van vanavond gaan nog wél door!

De groepslessen mogen met ingang van 5 november 2020 tot donderdag 19 november NIET  gegeven worden. Wij proberen hier de komende twee weken een positieve draai aan te geven door ONLINE LIVE lessen te geven en onze leden de mogelijkheid te bieden om op de club zelfstandig INDIVIDUEEL  te trainen met onze trainingsmaterialen!

Vrije training & Individuele spinning
Vanaf donderdagavond 5 november bieden wij de mogelijkheid aan om individueel te komen trainen in de grote zaal. De grote zaal wordt ingericht om vrij en individueel te trainen, waarbij je gebruik kunt maken van onze trainingsmaterialen. Er worden trainingsschema’s door onze instructeurs beschikbaar gesteld en online lessen aangeboden, zodat jij met de juiste materialen kan komen trainen. Er kan gefietst worden op onze spinningbikes op de reguliere tijden, maar ook op individuele basis. In de zalen wordt geen muziek gedraaid. Neem dus zelf jouw muziek mee en oordopjes en train zelfstandig! Er zal een instructeur aanwezig zijn, maar slechts om toezicht te houden. Er wordt geen les gegeven!

Wil je gebruik maken van de Bodystep of Bodypump muziek, stuur dan een mail aan service@triviumsport.nl.

Vrije trainingstijden bij Trivium Sport

  • Maandag, woensdag t/m zondagochtend: 09:00 tot 11:00 uur
  • Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond: 19:00 tot 21:00 uur
  • Spinningtraining: volgens het reguliere rooster.

Er kan getraind worden gedurende twee trainingsblokken van 45 minuten. Je kunt je aanmelden via het rooster op onze website. Je kunt alleen komen trainen als je jezelf hebt aangemeld en geen klachten hebt. De regels met betrekking tot het schoonmaken van materialen blijft gelden, net als ons dringend verzoek om in de club een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten mag het mondkapje wel afgezet worden. 

Online lessen
Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 19:30 uur organiseren wij een online live les die je vanaf je huis kunt volgen. Deze online live trainingen worden uitgezonden via onze besloten FB pagina.
Op zondagochtend kun je een online live BodyBalance les volgen via de besloten Facebook pagina.

Mocht je nog geen lid zijn van de besloten FB groep? Klik dan hier en klik op “lid worden” of meld het even via service@triviumsport.nl. We houden jullie op de hoogte van de exacte live lessen via social media en onze nieuwsbrief. 

Op onze website vind je diverse online lessen.  Zo kunnen jullie thuis aan de slag en fit en gezond blijven. Deze lessen zijn alleen beschikbaar voor onze leden.

Wij hopen dat we hier met zijn allen snel, sterk en gezond uit mogen komen! Wij blijven in elk geval ervoor zorgen dat jullie online en individueel kunnen sporten. Houd onze social media in de gaten voor het online rooster!

Voor vragen kun je mailen naar service@triviumsport.nl of bellen naar 076-5011444.

Team Trivium Sport