fbpx

Doe mee en ga de strijd aan!


Als afsluiting van de Outdoor weken organiseren we De Trivium Battle op 1 juni! Strijd samen met jouw favoriete instructeur voor de Battle of the Year Cup!

Vanaf 14 mei 2019 kun jij je aanmelden bij jouw favoriete instructeur voor de Trivium Battle. Dus meld je aan bij Luuk, Eva, Esther of Femke. 

Wil je met jouw team winnen? Zorg dan dat je in de periode van 18 mei t/m 1 juni 2019 zoveel mogelijk lessen volgt. Per les worden er namelijk punten weggegeven die meetellen tijdens de Battle. Dus zorg ervoor dat je met jouw team al zoveel mogelijk punten verzameld voor 1 juni. Doe mee en ga de strijd aan!Neem je geen deel aan de Battle steun dan jouw favoriete team door zoveel mogelijk punten te verzamelen tijdens de Outdoor week. Deze punten worden allemaal opgeteld bij de eindstand van de Battle, dus steun jouw favoriete team en verzamel zoveel mogelijk punten. TIP: De extra outdoor lessen zijn 3 punten waard. Meld je aan voor de Outdoor lessen!

Hoe kun je de punten verzamelen?

Lever jouw incheck briefje van de les die gevolgd hebt in bij de balie. De baliemedewerksters schrijven de punten op het briefje en vervolgens kun jij het briefje in de schaal/bidon/vaas van jouw favoriete team stoppen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *