fbpx

Dankbaar & trots! Body en Mind week

Terugblik – Body en Mind week


Met ontzettend veel dankbaarheid en trots kijken wij terug op onze  geslaagde Body&Mind week. Dankbaar omdat we zoveel mooie feedback hebben ontvangen van onze leden en natuurlijk ook dankbaar voor de samenwerkingen met onze diëtisten Linda en Miranda, Daniëlle van de Mindwalk en Marjan van de klankschalenmeditatie.


Trots omdat veel leden hebben deelgenomen aan de extra lessen en natuurlijk ook de reguliere lessen.Hieronder een verslag van de extra lessen.


Maandagmiddag 18 februari heeft Rachele een hatha yoga les gegeven. Het was een prachtige ervaring om te vertragen, te ademen en te ontspannen. In de avond hebben diëtisten Linda en Miranda ons meer verteld over mindful eten. Over de opdracht doe 5 minuten over het opeten van een chocolaatje wordt nog steeds gesproken op de club!

Op woensdagochtend stond een introductieles yoga van Esther op het programma. De focus lag op ademen. De beweging volgt de ademhaling. Als je je hier bewust van bent, krijg je je hoofd leeg en gaat het ontspannen een stuk makkelijker!

Vrijdagochtend zijn we naar buiten gegaan met Daniëlle Wieten van Mindwalk. Het thema was ont-moeten! Dus even niets anders doen dan alleen maar zijn. Al je zintuigen inzetten om te ervaren wat zich nu aandient. Zonder oordeel of druk (van jezelf of anderen). We mochten allemaal een inspiratiekaart trekken met een mooie spreuk

!Tot slot de klankschalenmeditatie van Marjan op zaterdagochtend. Heel bijzonder was dat. De begeleide meditatie en prachtige klanken van de klankschalen en andere hulpmiddelen van Marjan maakten bij alle leden wat los. De mooiste ervaringen werden gedeeld na afloop. Met onze linkerhand trokken we allemaal een inzichtenkaart. Food for thought…


De reacties op deze week waren overweldigend. Het is duidelijk dat er veel behoefte is aan ontspanning van lichaam en geest.


Ben je nog niet zo bekend met de Body&Mind lessen van Trivium Sport?Voel je vrij om deel te nemen en ervaar hoe fijn deze lessen zijn voor lichaam en geest. En heb je vragen? Stel ze gerust aan ons.


Namaste