fbpx

Laat jouw kind bij ons de eerste pasjes leren!

Staat uw kind ook altijd te dansen in de keuken? Bij Trivium Dance hebben we danslessen voor deze allerkleinsten. In de Swingkidz les dansen onze jongste leden. Ze zijn allemaal tussen de 3 en 5 jaar oud. Door middel van leuke bewegingspelletjes op muziek en eenvoudige dansjes op nummers van o.a. K3 en Kinderen Voor Kinderen leren de kleintjes het kennen. De les staat garant voor veel plezier, waarbij ze ook nog eens wat leren zonder dat ze het eigenlijk zelf doorhebben.

Voor deze lessen kan een lessenkaart gekocht worden voor 10 lessen deze is 14 weken geldig.

Ontdekken middels dans

Met rennen, springen, rollen, kruipen, vallen en weer opstaan ontdekt een peuter de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging. In de peuterdans lessen worden de kinderen de beginselen van de dans bijgebracht. Het kind wordt geprikkeld, geboeid en gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontwikkelen en te ontplooien.

Plezier en creativiteit

Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind op een speelde manier zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is spelenderwijs bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en coördinatie. Plezier en creativiteit staan voorop in deze lessen!

Ultieme vrijheid

Het is niet alleen goed voor kinderen om op een jonge leeftijd in aanraking te komen met bewegen, het is ook nog eens superleuk om ze met leeftijdsgenootjes te laten dansen op muziek uit hun belevingswereld!

Ben je overtuigd?

We hebben je graag bij ons.