fbpx

SPORTSCHOOL REGIO SINT WILLEBORD

Zoek je een leuke sportschool in Breda en omgeving? Stop met zoeken en kom langs bij Trivium Sport & Dance! Van Zumba, Body Pump en Sculpt, tot aan Yoga, danslessen, Small Group Fitness, spinning en Senior fit. Al onze lessen zijn geweldig leuk en effectief! Bekijk ons aanbod groeps- en danslessen.

Groepsfitness in regio Sint Willebrord

Met meer dan 80 groepslessen per week volgen wij de trends op het gebied van samen dansen en sporten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Ons team van professionele, goed opgeleide instructeurs helpen je tijdens de lessen, maar ook tijdens de begeleiding buiten de lessen, jouw doelen te behalen.

Kom naar Trivium Sport & Dance!

Meld je direct aan en profiteer van het voordeel! Heb je interesse in een gratis proefles? Vraag een gratis dagpas aan en kom proefsporten. Bekijk onze kennismakingsactie of kom snel langs in onze sportschool in regio Sint Willebrord voor uitgebreide informatie en persoonlijk sport- of dansadvies.

XCore I Trivium Sport Etten-Leur

Gericht op jou

Kwalitatief team

Persoonsgebonden begeleiding

Hoge kwaliteit lessen

Waarom Trivium?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Etten Leur waar je kunt sporten in een ontspannen sfeer? Of je nu in groepsverband wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren: bij Trivium Sport & Dance krijg jij het voor elkaar! De instructeurs halen het maximale uit jou, zodat jij gegarandeerd je doelstellingen behaalt.

Sportschool Trivium Sport & Dance in Etten Leur de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten! Ons totaalaanbo

Groepslessen 100%
Dance 100%
Spinning 90%
Small group training 95%
Personal training 80%

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN