fbpx

SPORTSCHOOL REGIO PRINSENBEEK

Op zoek naar een leuke sportschool in Prinsenbeek en omgeving? Kom dan snel langs bij Trivium Sport & Dance! Onze sportschool biedt diverse groeps- en danslessen voor jong en oud. Of je nu spieren wilt ontwikkelen, wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of juist conditie wilt opbouwen, wij hebben de les die je zoekt! Bekijk direct de groepslessen en danslessen die wij in onze sportschool in de regio aanbieden.

Groepsfitness in Prinsenbeek en omgeving

Met meer dan 80 groepslessen per week volgen wij de trends op het gebied van samen sporten en dansen. Bij ons kan je terecht voor o.a. Zumba, personal training, spinning, Xcore en yoga. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Niet alleen tijdens de lessen, ook tijdens de begeleiding buiten de lessen helpen wij jouw doelen te behalen. Ons team bestaat uit professionele, goed opgeleide instructeurs.

Kom naar Trivium Sport & Dance!

Meld je direct aan en profiteer van het voordeel! Heb je interesse in een gratis proefles? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Of kom snel langs in onze sportschool in regio Prinsenbeek voor uitgebreide informatie en persoonlijk sport- of dansadvies.

Core Training I Trivium Sport Etten-Leur

Gericht op jou

Kwalitatief team

Persoonsgebonden begeleiding

Hoge kwaliteit lessen

Waarom Trivium?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Etten Leur waar je kunt sporten in een ontspannen sfeer? Of je nu in groepsverband wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren: bij Trivium Sport & Dance krijg jij het voor elkaar! De instructeurs halen het maximale uit jou, zodat jij gegarandeerd je doelstellingen behaalt.

Sportschool Trivium Sport & Dance in Etten Leur de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten! Ons totaalaanbo

Groepslessen 100%
Dance 100%
Spinning 90%
Small group training 95%
Personal training 80%

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN