fbpx

SPORTSCHOOL HOEVEN

Iedereen uit omgeving Hoeven is welkom om te sporten bij Trivium Sport & Dance! Onze sportschool biedt ruim 80 groepslessen per week en is daarmee trendsetter op het gebied van samen sporten en dansen. Van Body Combat, Xcore, pilates en Zumba, tot aan Small Group Fitness, spinning en Senior Fit.

Groepsfitness in regio Hoeven

Door een ruime keuze aan lessen, professionaliteit, betrokkenheid en gemotiveerd personeel leveren we een hoge kwaliteit en een optimale beleving bij elk bezoek. Al onze lessen zijn geweldig leuk en effectief en helpen jou met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Kom naar Trivium Sport & Dance!

Waarom alleen trainen als je ook met anderen in vorm kunt komen? Meld je direct aan en profiteer van het voordeel! Bekijk onze kennismakingsactie of kom snel langs in onze sportschool in regio Hoeven voor uitgebreide informatie en persoonlijk sport- of dansadvies.

Bootcamp I Trivium Sport Etten-Leur

Gericht op jou

Kwalitatief team

Persoonsgebonden begeleiding

Hoge kwaliteit lessen

Waarom Trivium?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Etten Leur waar je kunt sporten in een ontspannen sfeer? Of je nu in groepsverband wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren: bij Trivium Sport & Dance krijg jij het voor elkaar! De instructeurs halen het maximale uit jou, zodat jij gegarandeerd je doelstellingen behaalt.

Sportschool Trivium Sport & Dance in Etten Leur de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten! Ons totaalaanbo

Groepslessen 100%
Dance 100%
Spinning 90%
Small group training 95%
Personal training 80%

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN