fbpx

SPORTSCHOOL ETTEN-LEUR

Woon je in Etten-Leur en ben je op zoek naar een goede sportschool voor de leukste groepslessen en danslessen? Loop dan binnen bij Trivium Dance & Sport! Door een ruime keuze aan lessen, professionaliteit, betrokkenheid en gemotiveerd personeel leveren we een hoge kwaliteit en een optimale beleving bij elk bezoek. Of je nu wilt afvallen, strakker wilt worden, je conditie wilt verbeteren of juist flexibel wilt worden, wij hebben de les die je zoekt! Bekijk direct ons aanbod van groepslessen en danslessen in Etten-Leur.

Dé specialist in groepsfitness

Onze sportschool biedt meer dan 80 groepslessen per week. Van Body Combat, Xcore, Pilates en Zumba, tot aan Small Group Fitness, dans, spinning en Senior fit. Al onze lessen zijn geweldig leuk en effectief! Jong en oud kan bij ons in groepsverband gezamenlijk sporten in een gezellige en ontspannen sfeer. Verwacht service en coaching van het hoogste niveau; professionele trainers en instructeurs staan voor je klaar om het maximale uit je training te halen.

Bezoek Trivium Sport & Dance!

Waarom alleen trainen als je ook met anderen in vorm kunt komen? Meld je direct aan en profiteer van het voordeel! Of kom snel langs in onze sportschool in Etten-Leur voor uitgebreide informatie en persoonlijk sport- of dansadvies.

Bootcamp I Trivium Sport Etten-Leur

Gericht op jou

Kwalitatief team

Persoonsgebonden begeleiding

Hoge kwaliteit lessen

Waarom Trivium?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Etten Leur waar je kunt sporten in een ontspannen sfeer? Of je nu in groepsverband wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren: bij Trivium Sport & Dance krijg jij het voor elkaar! De instructeurs halen het maximale uit jou, zodat jij gegarandeerd je doelstellingen behaalt.

Sportschool Trivium Sport & Dance in Etten Leur de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten! Ons totaalaanbo

Groepslessen 100%
Dance 100%
Spinning 90%
Small group training 95%
Personal training 80%

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN