fbpx

SPORTSCHOOL REGIO BREDA

Zoek je een leuke sportschool in Breda en omgeving? Stop met zoeken en kom langs bij Trivium Sport & Dance! Onze sportschool heeft een ruim aanbod aan groepsfitness voor jong en oud. Bij ons kan je ook terecht voor verschillende dansvormen en voor Small Group Fitness. Door een ruime keuze aan lessen, betrokkenheid, professionaliteit en gemotiveerd personeel leveren we een hoge kwaliteit en een optimale beleving bij elk bezoek. Bekijk de groepslessen en danslessen die wij in onze sportschool in regio Breda aanbieden.

Groepsfitness in Breda en omgeving

Met meer dan 80 groepslessen per week zijn wij een trendsetter op het gebied van samen sporten en dansen. Al onze lessen zijn effectief en geweldig leuk. Persoonlijke aandacht staat hoog in ons vaandel. Niet alleen tijdens de lessen, ook tijdens de begeleiding buiten de lessen helpen wij jouw doelen te behalen. Ons professionele team staat voor je klaar!

Kom naar Trivium Sport & Dance!

Wacht niet en begin vandaag met je goede voornemens. Meld je direct aan en profiteer van onze kennismakingsactie. Heb je eerst interesse in een proefles? Dat kan! Vraag een gratis proefles aan. Of kom snel langs in onze sportschool in regio Breda voor uitgebreide informatie en persoonlijk sport- of dansadvies.

XCore I Trivium Sport Etten-Leur

Gericht op jou

Kwalitatief team

Persoonsgebonden begeleiding

Hoge kwaliteit lessen

Waarom Trivium?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Etten Leur waar je kunt sporten in een ontspannen sfeer? Of je nu in groepsverband wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren: bij Trivium Sport & Dance krijg jij het voor elkaar! De instructeurs halen het maximale uit jou, zodat jij gegarandeerd je doelstellingen behaalt.

Sportschool Trivium Sport & Dance in Etten Leur de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten! Ons totaalaanbo

Groepslessen 100%
Dance 100%
Spinning 90%
Small group training 95%
Personal training 80%

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN