fbpx
Spinning I Trivium Sport Etten-Leur

SPORT NU VOOR 3 MAANDEN


Vanaf €11,25 per week
MELD JE NU AAN

Spinning

Verschillende soorten spinning

Spinning – All terrain
All terrain Spinning verenigt uithoudingsvermogen, kracht en interval training met een mix van vlakke wegen, sprints en heuvels. Een freestyle High Intensity Endurance les om je conditie snel te verhogen, de hartslag varieert van 65% tot 92% van de maximale hartslag. Laat je leiden door de stem van de instructeur op een tocht door bergen en dalen terwijl je tot het uiterste gemotiveerd en gecoached wordt met opzwepende muziek!

Spinning – Endurance
De Spinning Endurance les is een echte verbrandingsles waarbij je hartslag varieert tussen de 65% en 80%, je zogenoemde aerobe basis (een training waarbij je vooral werkt vanuit de afvalstoffen van je lichaam) Deze duurtraining leert het lichaam efficiënt vet te verbranden en zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit je lichaam gesport worden.

Spinning – Interval
In deze Interval training varieert je hartslag van 65% tot 92% van de maximale hartslag.
Spinning Interval is een training op snelheid, tempo, timing en ritme: anaerobe training (training waarbij je vooral werkt vanuit de energie in je lichaam). Als je snel je conditie wilt verbeteren en vergroten, is dit de Spinning les voor jou! Als deelnemer bepaal je natuurlijk altijd zelf de weerstand of trapsnelheid door middel van de weerstandsknop, maar blijf jezelf uitdagen en elke keer meer uit de training te halen!

Spinning – RPM
Spinning RPM is gebaseerd op mountain biking op het ritme van krachtige muziek en je hartslag kan in piekmomenten oplopen tot 92%. Hierdoor heeft RPM het hoogste calorieverbruik per tijdseenheid en is het vetverbrandingspercentage (van o.a. buik, billen en benen) maximaal! De inspirerende instructeur leidt je over heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, doet tijdritten en/of interval training. Breng je endorfinepeil zo hoog als je kunt, zweet veel en verbrand zoveel mogelijk calorieën, ontdek de atleet in jezelf!

Spinning – Strength
Spinning Strength is een les met zware weersstand om spieruithoudingsvermogen en kracht te ontwikkelen waarbij je hartslag zit tussen 75% en 85% van de maximale hartslag. Krachttraining houdt een regelmatige en constante pedaalslag met zware weerstand in en bevordert de ontwikkeling van de spieren.

Verstevigt heupen, dijen en middel

Ben je overtuigd?

We hebben je graag bij ons.

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN

Sporten geheel naar eigen wensen

LAATSTE NIEUWS

SPORT NU VOOR 3 MAANDEN


Vanaf € 11,25 per week
MELD JE NU AAN