fbpx

Spinning Marathon 2020

Spinning marathon 2020

Streefbedrag: €625,00

Spinning Marathon 2020

Wat, waar, wanneer?

Op vrijdag 24 januari 2020 organiseert team Walking Home in samenwerking met Trivium Sport en Dance in Etten-Leur van 19:00 tot 21:00 uur een Spinning Marathon ten behoeve van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Waarom?

Omdat we met een aantal teamleden van Walking Home zelf hebben ervaren hoe belangrijk en waardevol het is om dichtbij te kunnen zijn, op het moment dat je kind ernstig ziek in het ziekenhuis ligt. We willen er daarom graag aan bijdragen dat dit mogelijk blijft voor andere gezinnen, nu en in de toekomst. Daarom organiseren wij deze actie. Alle donaties komen dan ook rechtstreeks ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Doe mee en steun het Ronald McDonald Kinderfonds!

Schrijf je in via danny.homewalk2020@hotmail.com.

Is je inschrijving per mail bevestigd èn een minimale donatie van € 20,00 ontvangen via https://www.homewalk.nl/acties/spinning-marathon-2020?  Dan ben je verzekerd van deelname. Het is uitsluitend mogelijk je voor de volledige 2 uur aan te melden.

Je favoriete spinningnummer op de playlist?

Elke donatie van minimaal € 25,00 wordt beloond met de mogelijkheid je favoriete spinningmuziek toe te voegen aan de playlist op 24 januari! Doneer dus minimaal € 25,00 en stuur je favoriete nummer voor 17 januari 2020 naar danny.homewalk2020@hotmail.com. Jouw favoriet komt dan gegarandeerd voorbij tijdens de Spinning Marathon 2020!

Elke euro telt!

Kun of wil je niet deelnemen, maar draag je het Ronald McDonald Kinderfonds wel een warm hart toe? Steun onze actie dan via: https://www.homewalk.nl/teams/walking-home.

Elke donatie is van harte welkom en wordt enorm gewaardeerd.

Omdat alle donaties rechtstreeks naar het Ronald McDonald Kinderfonds gaan, kunnen zij niet op een later moment (bijvoorbeeld bij afmelden deelname) worden teruggestort.

SPONSOR DEZE ACTIE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *