fbpx
Seniorfit I Trivium Sport Etten-Leur

SPORT NU VOOR 3 MAANDEN


Vanaf € 44,90 per maand (onbeperkt voor €57,90)!
MELD JE NU AAN

Senior Fit

Regelmatig sporten bevordert de kwaliteit van leven, mobiliteit en conditie

 Senior Fit in deze groepsles wordt o.a. gebruikt wordt gemaakt van (lichte gewichten/dumbells). Trainen binnen de mogelijkheden van uw kunnen met veel afwisseling in de oefeningen waardoor de hartslag en lichaamstemperatuur omhoog gaan.
Sporten voor het behoud van een goede conditie geeft niet alleen meer energie, je voelt je er mentaal en lichamelijk fitter door. Vitaal ouder worden door te bewegen zorgt ervoor dat je langer de activiteiten kunt doen die je leuk vind.

Regelmatig trainen met bijvoorbeeld een weerstandselastiek en/of kleine gewichten gaat osteoporose (botontkalking) tegen, verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte en verminderd de kans op diabetes, hart- & vaatziekten en obesitas. Fit worden of fit blijven is enorm belangrijk, je bent daardoor actiever, sterker, beter in balans –lichamelijk en geestelijk-, hebt vaak ook een verbeterde nachtrust en blijft door de groepsles ook in contact met anderen! Meer dan genoeg redenen om mee te doen met de Senior Fit bij Trivium Sport & Dance!

In de Senior Fit les train je met de instructeur functionele spierkracht met veel aandacht voor stabiliteitstraining. De spieren en/of spierkracht die je in het dagelijkse leven nodig hebt, worden getraind in de Senior Fit les. Stabiliteitstraining, voor o.a. een beter evenwicht, is hiervan een onderdeel en je algehele fysieke fitheid wordt verhoogd in de vorm van een stukje eenvoudige cardio en (kracht-)training met behulp van een zachte fitness bal of weerstandselastiek. De zaalspiegel wordt gebruikt ter controle van het lichaam zodat de oefening op een juiste manier wordt uitgevoerd, met muziek zacht op de achtergrond.

Verstevigt heupen, dijen en middel

Ben je overtuigd?

We hebben je graag bij ons.

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN

Sporten geheel naar eigen wensen

LAATSTE NIEUWS

SPORT NU VOOR 3 MAANDEN


Vanaf € 44,90 per maand (onbeperkt voor €57,90)!
MELD JE NU AAN