fbpx
Hoi, ik ben

Linda Hontelé

van Puur Evenwicht
Gewichtsconsulent voor voeding- en leeftijdsadvies
CONTACT OPNEMEN

Belangrijk balans

In het leven draait het om evenwicht. Niet in evenwicht betekent uit balans. Uit balans zie je terug in verschillende dagelijks terugkerende aspecten. Dit kan zich uiteindelijk uiten in gezondheidsklachten en dat is nou net wat we allemaal willen voorkomen of verminderen. Als voeding- en leefstijlcoach richt ik me onder andere op preventie van gezondheidsrisico’s en begeleid ik vrouwen volgens de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Ja! Ik wil ook:

meer energie

100%

lekker in mijn vel zitten

100%

positief in het leven staan

100%

een gezonde toekomst tegemoet gaan

100%

van mijn PCOS klachten af

100%

Over mij

Ik ben Linda Hontelé, 35 jaar en woon sinds september 2018 in Etten-Leur in de Schoenmakershoek. Hiervoor heb ik 4,5 jaar in Londen gewoond samen met mijn gezin. Ik heb in Engeland de tijd genomen om mijn passie te ontwikkelen en hieruit is mijn praktijk ‘Puur Evenwicht’ontstaan. Dit is een praktijk gericht op vrouwen die coaching willen om de juiste omslag te maken naar een gezonde leefstijl. Naast de opleiding tot Gewichtsconsulent heb ik ook trainingen gevolgd gericht om vrouwen in hun kracht te zetten. Ook ben ik zelf een ervaringsdeskundige op het gebied van de juiste balans vinden in voeding, inspanning en ontspanning. ‘Practise what you preach’ is dan ook het uitgangspunt bij mijn coaching.

Hoe verder?

Wil jij ook advies om gezond de toekomst tegemoet te gaan of zie je door de bomen het bos niet meer hoe jij aan je gezondheid kan gaan werken? Je mag mij altijd bellen of mailen voor een vrijblijvende kennismaking om samen te kijken of ik de juiste persoon ben die wat voor jou kan betekenen. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden bij Trivium Sport & Dance en mag je me altijd aanspreken.

OVERIGE INFO

Neem een kijkje op de website www.puurevenwicht.nl of neem voor meer informatie contact op met Linda Hontelé, telefoonnummer 06-12166081 of info@puurevenwicht.nl. De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. Consulten worden dan ook in de meeste gevallen deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering.