1 DAG
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Peuterdans & Swingkidz

text-page-img01

Peuterdans & Swingkidz

logo-ico-red

Met rennen, springen, rollen, kruipen, vallen en weer opstaan ontdekt een peuter de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging. In de peuterdans lessen worden de kinderen de beginselen van de dans bijgebracht. Het kind wordt geprikkeld, geboeid en gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontwikkelen en te ontplooien.
Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind op een speelde manier zijn lichaam, de ruimte, zijn emoties en is spelenderwijs bezig met het ontwikkelen van zijn muzikaliteit en coördinatie. Plezier en creativiteit staan voorop in deze lessen! Het is niet alleen goed voor kinderen om op een jonge leeftijd in aanraking te komen met bewegen, het i s ook nog eens superleuk om ze met leeftijdsgenootjes te laten dansen op muziek uit hun belevingswereld!

Laat jouw kind bij ons de eerste pasjes leren!
Voor deze lessen kan een lessenkaart gekocht worden voor 10 lessen deze is 14 weken geldig.

We hebben de lessen verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën:
• Peuters: 2,5 – 3 jaar
• Swingkids: 4-5 jaar
• Streetdance: 6-8 jaar
• Streetdance: 9-11 jaar
• 12+
• 14+

De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen kun je jouw moves showen in een spetterende dansvoorstelling!

Groepslessen

Lees meer

Afvallen
bij Trivium

DANCE

Lees meer

Kom sporten bij Trivium Sport & Dance!

Heb je zin gekregen om bij ons te komen sporten? Je bent van harte welkom in onze sportschool in Etten Leur! Vraag direct een gratis dagpas aan en kom proefsporten. Onze instructeurs en personal trainers staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens jouw proeflessen.

Personal Training

100% persoonlijke aandacht om je doelstellingen te realiseren, dat kan gewoon bij sportschool Trivium in Etten Leur!

Meld je nu aan voor Personal Training Lees verder
logo-ico