fbpx
LAAT JE BEGELEIDEN

Jouw personal trainer

Ik ben Luuk

Hoi

PERSONAL TRAINING BIJ TRIVIUM SPORT 

Plezier in sporten krijgen, afvallen, meer energie krijgen en lekkerder in je vel zitten!

100% persoonlijke aandacht om je doelstellingen te realiseren, dat kan gewoon bij sportschool Trivium in Etten Leur! Onze Personal Training wordt helemaal afgestemd op jouw doelen, zodat jij echt kunt gaan voor een ‘lifestyle change’. Met een Personal Trainer als jouw coach, motivator en inspirator kun je die laatste kilo’s zo kwijtraken en eindelijk die 10 kilometer lopen! Maar Personal Training is ook uitstekend om je algehele fitheid te verbeteren.

Wil je wel graag persoonlijke begeleiding, maar train je liever in een klein groepje? Probeer dan eens onze Small Group Fitness.

Personal Training is een perfecte mogelijkheid als het je net ontbreekt aan dat stukje motivatie en doorzettingsvermogen en helpt structuur in je training te brengen. De juiste voeding is ook heel belangrijk bij het behalen van jouw (trainings-)doelstelling(en) en onze Personal Trainers kunnen je hierin goed adviseren om jouw gezondheid een belangrijke boost te geven. Je word geholpen de omslag te maken naar een gezonde(re) lifestyle waardoor je de beste resultaten boekt.

Plezier in sporten krijgen, afvallen, meer energie krijgen en lekkerder in je vel zitten met de Personal Training van Trivium Sport & Dance!

Your health is our challenge!

32+
Geholpen cliënten
700+
Volgers
4,000+
Likes

SUCCESVERHALEN VAN CLIËNTEN

Fit, gezond en slanker in 2020? Start nu met goede voornemens!

SPORT NU 3 MAANDEN
ONBEPERKT VOOR SLECHTS € 39,95 PER MAAND
DIRECT AANMELDEN