fbpx

Alles over
Trivium

Persoonlijke aandacht

Gezellige en ontspannen sfeer

Small group fitness

Personal training

TRIVIUM SPORT & DANCE

Trivium Sport & Dance is de specialist in groepslessen in Etten-Leur en omstreken. Met meer dan 80 verschillende groepslessen per week is Trivium Sport & Dance de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten en dansen!

Trivium Sport & Dance is een sportclub waar mensen vanaf 3,5 tot 80 jaar in groepsverband  gezamenlijk bewegen in een ontspannen en gezellige sfeer. Door de huiselijke en laagdrempelige sfeer bij Trivium Sport zijn wij toegankelijk voor iedereen en daardoor voelt men zich op zijn gemak. Er is aandacht voor elke klant, persoonlijke benadering is daarbij belangrijk. Wij zijn sterk in het volgen en opvolgen van trends.

Door een ruime keuze aan lessen, professionaliteit, betrokkenheid en gemotiveerd personeel leveren we een hoge kwaliteit en een optimale beleving bij elk bezoek.

Ons totaalaanbod:

  • Trivium Sport groepslessen o.a. Bodypump, Bodystep,Spinning, Pilates, B.B.B.B., Zumba etc.
  • Trivium Sport danslessen o.a. Streetdance, Hiphop, Modern Jazz, Breakdance, Peuterdans
  • Small Group Fitness
  • Personal Training
  • Gezond en verantwoord afvallen onder begeleiding

We bieden abonnementen vanaf €26,50 voor de jeugd en voor de volwassenen vanaf €42,90 per maand. Studenten ontvangen € 5 korting op een volwassen abonnement.

Kom snel langs voor uitgebreide informatie, persoonlijk sport- of dansadvies en een leuke aanbieding.

We nodigen je van harte uit om een keer mee te doen in 1 van onze lessen. Je kunt dan zien en beleven wat we bedoelen met de specialist in groepslessen van de regio Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Sint Willebrord en Hoeven!

Graag tot snel, Team Trivium Sport & Dance

Miranda eigenaresse Trivium Sport en Dance

Gericht op jou

Kwalitatief team

Persoonsgebonden begeleiding

Hoge kwaliteit lessen

Waarom Trivium?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Etten Leur waar je kunt sporten in een ontspannen sfeer? Of je nu in groepsverband wilt afvallen of je conditie wilt verbeteren: bij Trivium Sport & Dance krijg jij het voor elkaar! De instructeurs halen het maximale uit jou, zodat jij gegarandeerd je doelstellingen behaalt.

Sportschool Trivium Sport & Dance in Etten Leur de groepsfitness specialist en trendsetter op het gebied van samen sporten! Ons totaalaanbod:

 

Groepslessen 100%
Dance 100%
Spinning 90%
Small group training 95%
Personal training 80%

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN