fbpx

Outdoor week; BootCamp

BootCamp 18 en 21 mei 2019 Trivium Sport

BootCamp 18 mei en 21 mei

Op 18 mei om 10.15  uur neemt Luuk je mee naar buiten en op 21 mei om 20.00 uur wordt de BootCamp verzorgd door Sezen. Ook niet leden zijn van harte welkom, dus. neem je vriend/ vriendin, broer of zus mee!

Meld je nu aan voor deze unieke outdoor les via: www.triviumsport.nl/aanmelden-outdoor-weken, bij de balie of via service@triviumsport.nl.

Wat is BootCamp?

Bootcamp is een trainingsvorm uitgevoerd in de buitenlucht waarbij men individueel of samen in teamverband uitdagende oefeningen uitvoert. Dit alles onder de begeleiding van een professionele bootcamptrainer. Bootcamp betekent dus buiten, geen warme fitnesszaal, maar met je voeten en handen in het zand of in de modder. Tijdens een bootcamptrainig maakt men veelal gebruik van ”natuurlijke ” obstakels, denk hierbij aan boomstammen, slootjes, los zand maar ook in parken bijvoorbeeld speeltoestellen of bankjes. Naast het gebruik van deze obstakels zijn er ook rombuste trainingsartikelen die veel gebruikt worden tijdens deze trainingen zoals, autobanden, kettlebells, battlerops, hamers, een TRX en nog veel meer.  Kortom alles wat je tegenkomt of meeneemt kun je gebruiken in een bootcamptraining.

Tijdens deze training ontwikkeling je:

  • Meer kracht
  • Meer lenigheid
  • Verbeteren van je uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid.
  • Betere conditie
  • Strakker lijf

Maar naast de fysieke component speelt natuurlijk ook het mentale en sociale aspect een belangrijke rol. Bootcamp leert je doorzetten, samenwerken en kweekt een sterkere mentaliteit en discipline. Ook leer je nieuwe mensen kennen en ontstaan er vriendschappen voor de rest van het leven.

Kortom eigenlijk een sport die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben. Dus doe mee op 18 en of 21 mei en meld je nu aan!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *