fbpx

Outdoor en online lessen aanbod

Vanaf maandag 29 maart 2021 gaan wij naast ons ruim aanbod online lessen ook buiten trainingen aanbieden! We gaan natuurlijk niet stilzitten in deze tijd, maar we blijven zoeken naar mogelijkheden om samen te kunnen sporten: online en nu ook weer samen in de parkeergarage van Het Munnikenheide College. Ook spinnen wordt weer mogelijk. Daarvoor worden fietsen buiten gezet achter de club en nieuwe online lessen in de Trivium app  en op de website www.triviumsport.nl/online-lessen geplaatst. 

Wat houden de outdoor trainingen in? Onder begeleiding van een trainer wordt er in maximaal vier groepjes van vier personen aan het sterker en fitter maken van het hele lichaam. We werken aan uithoudings- en doorzettingsvermogen, aan het opbouwen van de conditie, maar plezier staat voorop! De trainingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen op alle niveaus, van beginner tot gevorderd sporter, omdat de oefeningen aangepast kunnen worden. Je sport lekker buiten in een klein groepje op jouw eigen tempo en intensiteit.

Er is ruimte voor maximaal zestien personen in deze training. Je vindt de trainingen in onze app in het rooster. Schrijf je snel in!