fbpx

Meld je aan voor de cursus zelfverdediging

Meer zelfvertrouwen na cursus zelfverdediging

Zaterdag 23 februari start deze cursus! Dus zorg dat je erbij bent en meld je nu aan!

Voor wie?

De cursus is dus speciaal voor mensen die ervaring hebben met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Door middel van de cursus proberen we ze weer in hun kracht te zetten, bouwen we het zelfvertrouwen op en geven we mensen het vertrouwen in hun lijf terug. De hele cursus hebben we samen met Project Speak Now opgezet.

Wat leer je?

Het is een cursus van 9 bijeenkomsten. 1 keer theorie & kennismaken en 8 keer werken. Timo en Femke gaan alle tips en tricks leren op het gebied van zelfverdediging. Yvonne is er ook bij om te helpen.

Femke weet als geen ander wat zelfverdediging kan doen met je zelfvertrouwen en leert jou de tips en tricks om je weer beter in je lichaam te voelen. Joyce Snijders is erbij is voor het psychologische stukje begeleiding.

Door oefeningen af te wisselen met duidelijke uitleg, is het de bedoeling dat lotgenoten zich sterker en zelfverzekerder gaan voelen over hun lichaam en over zichzelf. Je krijgt alle ruimte om zelf te bepalen wat je wel én wat je niet wilt doen.

Ervaar het fantastische gevoel om de kracht in jezelf te voelen, je zelfvertrouwen te voelen groeien en een volgende stap in je proces te zetten.

Programma:

Inloop vanaf: 
Start Cursus Zelfverdediging:  
Einde Cursus Zelfverdediging: 
12.45 uur  
13.00 uur  
14.30 uur 

De Cursus Zelfverdediging vindt elke twee weken plaats op zaterdag, gedurende negen keer. Hierbij een overzicht van de cursusdata:

– zaterdag 23 februari 
– zaterdag 9 maart
– zaterdag 23 maart
– zaterdag 6 april
– zaterdag 20 april
– zaterdag 4 mei
– zaterdag 18 mei
– zaterdag 1 juni
– zaterdag 15 juni

Mocht je vragen hebben dan kun dit stellen aan Femke of via info@projectspeaknow.nl.

Aanmelden

Kosten zijn 12,50, dat is in totaal, niet per keer. Interesse? Meld je dan via het aanmeldformulier.