fbpx

Meer zelfvertrouwen na cursus zelfverdediging

Meer zelfvertrouwen na cursus zelfverdediging

Stichting Project Speak Now biedt iets nieuws: een cursus zelfverdediging. In een veilige omgeving leer je in negen lessen stapsgewijs de technieken van zelfverdediging.

Samen met Trivium Sport & Dance bieden we je de kans om met andere lotgenoten van seksueel geweld op een veilige manier stapsgewijs de technieken van zelfverdediging te leren. Hierdoor ontwikkel je meer zelfvertrouwen, krijg je een beter contact met je lichaam en voel je je veiliger, omdat je weet dat je voor jezelf kunt opkomen.

Femke Roks en Joyce Snijders, allebei ervaringsdeskundige, verzorgen deze cursus. Femke weet als geen ander wat zelfverdediging kan doen met je zelfvertrouwen en leert jou de tips en tricks om je weer beter in je lichaam te voelen.
Joyce zal vooral stil staan bij de effecten van de oefeningen tijdens de lessen en onderzoekt samen met jou hoe je dit zo goed mogelijk kunt integreren.

Door oefeningen af te wisselen met duidelijke uitleg, is het de bedoeling dat lotgenoten zich sterker en zelfverzekerder gaan voelen over hun lichaam en over zichzelf. Je krijgt alle ruimte om zelf te bepalen wat je wel én wat je niet wilt doen.

Ervaar het fantastische gevoel om de kracht in jezelf te voelen, je zelfvertrouwen te voelen groeien en een volgende stap in je proces te zetten.

De Cursus Zelfverdediging (9 keer) kost: €12,50. Je kunt je opgeven door een ticket te kopen via http://www.projectspeaknow.nl/zelfverdediging/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *