fbpx

Maandagochtend Stretch & Relax

Stretch en relax I Body & Mind week Trivium Sport

14 februari 2022 om 09:00 uur

Stretch & Relax: wordt soepel in jouw lijf en rustig in jouw hoofd.

Iedereen weet dat stretchen spierenverlengt en ze terugbrengt naar hun gezonde en natuurlijke lengte. Dat is belangrijk om blessures te voorkomen én je werkt ook meteen aan een betere doorbloeding en een beter postuur. Stretchen helpt daarnaast ook om gespannen spieren te ontspannen.

In deze les gaan we mindfull stretchen: bewust en met aandacht naar een diepe ontspannen stretch, waarbij je opmerkzaam bent voor wat er in jouw lichaam en hoofd gebeurt. Door middel van stretchen leer je fysieke maar ook mentale grenzen herkennen én erkennen en vanuit je eigen mogelijkheden te verleggen. We sluiten deze les af met een diepe ontspanning waarbij de instructeur door middel van visualisaties jou begeleidt naar een kalme en tevreden jij. 

Wil je beter in jouw vel zitten, leren omgaan met grenzen en heb je behoefte aan ontspanning? Dan is dit jouw les op maandagavond 14 februari 2022 om 09:00 uur. Schrijf je in voor deze special via de app, trek gemakkelijke kleding aan en neem eventueel een extra dekentje mee voor de ontspanningsfase van de les.

Tot maandag!! Ingrid

Stretch en relax I Body & Mind week Trivium Sport