fbpx

Goed nieuws wij gaan buiten sporten!

Vanaf 11 mei gaan wij buitensporten

Beste leden,

We hebben met grote verbijstering de persconferentie van gisteravond aangehoord. De mededeling dat wij per 1 september pas weer open mogen, klonk als een gemene 1 april grap. Dit kan toch niet waar zijn?

Weten zij dan niet dat wij als professionele branche een groot maatschappelijk en sociaal belang dienen en er juist voor kunnen zorgen dat de mensen meer weerstand opbouwen, fitter worden en zich zo kunnen wapenen tegen het Corona virus?

Deze beslissing kunnen en willen wij niet accepteren en samen met NL Actief (onze branchevereniging) gaan we er alles aan doen om op 1 juni toch onze deuren te openen. Je kan ons steunen door de petitie te tekenen. Klink op de volgende link om de petitie te tekenen: https://petities.nl/petitions/sportscholen-openen-op-21-mei-2020?locale=nl

Wij zijn corona-proef en helemaal klaar om jullie op een verantwoorde manier te ontvangen.

GOED NIEUWS WIJ GAAN BUITEN SPORTEN!
Het goede nieuws is dat we op korte termijn starten met groepslessen buiten. Dit is immers vanaf 11 mei toegestaan. In samenspraak met gemeente Etten-Leur wordt een gedeelte van het parkeerterrein afgezet voor de sportlessen, zo ook achter het pand. Dit zal via inschrijving gaan, omdat er een bepaald aantal personen per les toegestaan is.

We gaan aan de slag om een rooster weg te zetten en kijken hoe we dit gaan organiseren en begin volgende week komen we met een voorstel om weer heerlijk samen te kunnen sporten. 


Dus hou je mailbox, FacebookInstagram of onze website goed in de gaten, meer nieuws volgt snel!

Met sportieve groeten,
Team Trivium Sport & Dance