fbpx
Welkom bij

Fysiotherapie

van Trivium
Een overeenkomst met breed geschoolde fysiotherapeuten
DIRECT AANVRAGEN

Bijzondere combo

Trivium Sport & Dance heeft een overeenkomst met Praktijk Leurse Haven, fysiotherapie Etten-Leur. Leden van Trivium Sport & Dance kunnen bij klachten of blessures op korte termijn geholpen worden door een fysiotherapeut en/of voorzien worden van gratis advies door het enthousiaste fysioteam. Je kan jezelf voor fysiotherapie in Etten-Leur, al dan niet met een verwijzing van de huisarts, laten behandelen o.m. voor pijn aan o.m. wervelkolom, schouders, ledematen, gewrichten, bekken en soortgelijke klachten.

Bij de breed geschoolde fysiotherapeuten kun je o.a. terecht voor:

Ook voor zwangerfit® en zwangerschapseducatie kunt u bij de fysiotherapie Praktijk terecht.

Algemeen fysiotherapie

Master bekkenfysiotherapie

Arthrose-, coronaire hartziekten-/COPD bewegingstherapie

Manueel therapie

Kinderfysiotherapie

Diabetes Mellitus type 2 bewegingstherapie

Revalidatie onder begeleiding

Sport en bewegen kunnen een belangrijke rol spelen bij je herstel en het revalideren wanneer je bent uitbehandeld bij de fysio. Zo kan fitness een belangrijke rol spelen in het herstellen van je spierkracht en beweging ervoor zorgen dat je meer energie krijgt, positiever in het leven staat en een betere weerstand opbouwt. De personal trainers van Trivium Sport & Dance kunnen jou bij je revalidatie helpen. Door goed begeleid te worden in een revalidatieperiode, verkleint u de gezondheidsrisico’s en en kun je op eigen tempo herstellen. In de Small Group Fitness kunnen onze PT-ers goede begeleiding verzorgen in een fitness groep van maximaal 8 personen.

Praktijk Leurse Haven fysiotherapie Etten-Leur

Bij Praktijk Leurse Haven fysio staat professionaliteit, kwaliteit en oprechte persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Praktijk Leurse Haven is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF, de fysiotherapeuten staan hier ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister. In het zorgaanbod van de fysiotherapie in Etten-Leur bij de Praktijk zijn alleen behandelingen en specialisaties opgenomen zoals gedefinieerd door het KNGF.

Revalidatie groepslessen

Ook in bepaalde fitness groepslessen is veel aandacht voor mensen die herstellende zijn van blessures en/of lichamelijke klachten. Onze Pilates instructrices houden rekening met de doelstelling en de eventuele (medische) achtergrond. Pilates en Yoga groepslessen bij Trivium sport in Etten-Leur zijn bij uitstek geschikt om te volgen wanneer je last hebt van o.a.:

schouder-, (onder-)rug- of heup of knieklachten

100%

lage rug- of bekkenklachten

100%

zwangerschapsklachten aan rug en/of bekken

100%