fbpx

Food challenge resultaten

Inmiddels zitten de 21 dagen met de Les Mills Food Challenge erop. Onze deelnemers zijn in 21 dagen tussen de 4 en 6 kilo afgevallen! Super knap! Wij super trots op onze deelnemers. Wil jij dit ook bereiken? Meld je aan! Op 3 mei 2021 starten we weer met een nieuwe groep! Dus doe en meld je aan via service@triviumsport.nl.

Ervaringen/motivatie en resultaten van deelnemers:

“Omdat ik benieuwd was hoe mijn lichaam zou reageren op drie weken zonder koolhydraten, heb ik aan de challenge meegedaan. Dat was even wennen! Zowel omdat ik gewoon gewend was om vooral brood als ontbijt en lunch te eten en omdat het best wat voorbereiding qua koken vergde. De eerste week vond ik best zwaar, omdat mijn energiepeil flink daalde. De tweede week werd dat gelukkig wat beter. Na drie weken kan ik zeggen dat ik het een hele uitdaging vond, 4,5 kg ben afgevallen, merk dat ik met een stuk minder suiker toe kan komen en ook anders kan koken om toch voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Verder zorg ik voortaan dat ik meer drink (mooiere huid) en ‘s avonds niet meer eet (betere nachtrust). Kortom: het heeft mij zeker wat opgeleverd!”


“Gezien mijn conditie voor corona en daarna corona is er van sporten weinig meer gekomen en dat uitte zich uiteraard in gewichtstoename. Het werd weer tijd om daar wat aan te doen, maar alleen is dat best moeilijk en toen kwam het bericht van Trivium over de Food challenge begeleid door Eva via een groepsapp waarin iedereen met elkaar tips en ervaringen uitwisselt. In het begin lag de challenge vooral in het bereiden van de maaltijden die mee moeten naar het werk. Wat is makkelijk mee te nemen en wat is makkelijker voor thuis.
Ik heb het geluk dat mijn man ook mee doet en onze dochter bij het avondeten eet wat de pot schaft.
Begin van de 2de week had ik mijn draai gevonden met het bereiden van de maaltijden en het resultaat is super -3,7 kg dus des te meer motivatie om door te gaan. Genoeg blijven drinken is ook een deel van de sleutel naar succes en uiteraard ook bewegen, wat gelukkig weer mogelijk is met de outdoor lessen, heerlijk samen sporten.
De laatste 2 weken gaan voorspoedig voorbij en het eindresultaat na 21 dagen is -6,3kg, op de buik -6cm en op de benen -4cm. Nu de komende tijd voor 80% de Food challenge blijven volgen om nog wat meer gewicht te verliezen en daarna op gewicht blijven. Kortom geslaagde challenge”.
Groet Anoucha

Wat kun je verwachten?

Wij dagen jou uit om deel te nemen aan de Les Mills Food Challenge voor 21 dagen! Doe jij mee? We winden er geen doekjes om! Je moet weten dat het zwaar zal worden.

Dit is niet zomaar een of andere dieetrage, dit werkt ECHT! Het is dé manier om je lichaam te resetten naar gezondere eetgewoonten. Als je dit programma volledig volgt, dan zul je zeker gewicht en vetmassa verliezen.

Er zijn verschillende manieren om gewicht te verliezen, zeker, maar dit plan zal je energielevels en spiermassa behouden. Het stelt je ook in staat om normaal, onbewerkt voedsel te eten.

Oh, en het duurt maar 3 weken – niet zo lang, nu je erover nadenkt.

Dus: waarom niet uitproberen?
We beloven dat je er geen spijt van zult krijgen. Je zult alleen spijt hebben dat je het niet eerder hebt geprobeerd. Wij starten op 3 mei 2021 met een nieuwe groep! Ga jij de uitdaging met ons aan! Voor slechts 5 euro kun jij deelnemen! Wij begeleiden en motiveren jou! Meld je aan via service@triviumsport.nl. Wil jij meer weten over dit programma neem dan even contact met ons op! Wij beantwoorden jouw vragen graag!