fbpx
les mils united

Op zaterdag 19 september en zondag 20 september organiseren wij een speciaal evenement: Les Mills United. Dit weekend worden de nieuwste releases gelanceerd van de Les Mills en Xcore lessen. Een evenement waar je bij wilt zijn! Je vindt het programma hieronder.

Programma:

Grote zaal                                                                  

  • 09:00 – 9:45 uur: Bodystep         (Ingrid en Willy)
  • 09:55 – 10:40 uur: Bodypump   (Ingrid en Eva) 
  • 10:45 – 11:30 uur: Bodypump   (Ingrid, Eva)      

Kleine zaal:

  • 10:30 – 11:15 uur Bodycombat (Sezen)
  • 11:30 -12:00 uur Coretraining  

Extra lessen
We hebben dit weekend extra lessen Bodypump, Bodycombat en coretraining. Een mooie gelegenheid om deze lessen eens uit te proberen. Schrijf je op tijd in via de website: www.triviumsport.nl/rooster.

Introducées zijn ook welkom. Vraag bij de instructeurs of de balie de speciale “Bring-a-friend-kaart. Aan dit weekend is een leuke actie gekoppeld. Als je een introducée meebrengt die vervolgens een driemaanden abonnement afsluit, doe je mee aan de WINACTIE van de Smart Watch! Vraag bij de balie naar de voorwaarden.

Donderdag 24 september 2020 van 19:30 tot 20:45 uur Foute Zumba Party met een hapje en drankje na de party! De dresscode is FOUT! Ook bij de Foute Zumba Party zijn Introducées van harte welkom. Vraag bij de instructeurs of de balie de speciale “Bring-a-friend-kaart. Als je een introducée meebrengt die vervolgens een driemaanden abonnement afsluit, doe je mee aan de winactie van de Smart Watch! Vraag bij de balie naar de voorwaarden.