fbpx

Even voorstellen!

Rozelijn Spinning I Trivium Sport

Hallo allemaal,

Ik ben een nieuw gezicht binnen Trivium, dus ik stel me graag even voor:

Ik ben Rozelijn Kwisthout, 44 jaar en woonachtig in Prinsenbeek. Ik ben getrouwd met Edwin (de neef van Martijn, die hier ook spinningles geeft) en samen hebben we twee kinderen, Julia en Ties. In het dagelijks leven sta ik op basisschool De Griffioen in Prinsenbeek voor groep 5. Lesgeven is mij dus wel bekend, de doelgroep is bij spinning natuurlijk wel anders. Juist die afwisseling, daar hou ik van!

Ik geef op vrijdagochtend spinningles en tijdelijk ook op zaterdagochtend. Ik was net van start gegaan op vrijdag, toen Corona roet in het eten gooide…soort van valse start dus😉. Ik hoop de lessen gauw weer te kunnen oppakken op vrijdag. Ik heb nu een aantal weken op zaterdag buiten les gegeven en dat was even wennen, maar ook wel heel leuk. Nu zijn de mensen die ik lesgeef ook lekker sportief, gezellig en erg vriendelijk. Ik krijg er energie van, heerlijk!! 

Vanuit mijn wielren ervaring en met een opleiding tot instructeur, die ik doorlopen heb, hoop ik iedere keer weer een les voor te schotelen die varieert in oefeningen en muziek. En als klanten muzikale tips hebben, probeer ik daar wat mee te doen. 

Ik hoop je gauw een keer te ontmoeten!

Sportieve groet,

Rozelijn