fbpx

EVEN VOORSTELLEN..

Instructeur Pim I Trivium Sport en Dance

Vanaf 27 december 2022 wordt de Core training en BodyPump les van Ingrid overgenomen door Pim. 

Pim stelt zich graag even aan jullie voor: 

Hoi! Mijn naam is Pim, 26 jaar en vanaf 27 december zal ik starten als groepslesinstructeur bij Trivium Sport. Iedere dinsdagavond kun je bij mij om 19.30 uur Core volgen en om 20.00 uur Bodypump. Naast deze lessen geef ik ook nog Bodyattack, BRN en Sc(u)lptCycle.

Ik heb enorm veel zin om van start te gaan en hoop velen van jullie binnenkort te zien in de zaal! Want zeg nu zelf, er is toch niks leuker dan fit blijven op knallende muziek en met de energie van een hele groep?  

Pim ontmoet je jullie graag! Meld je aan voor de Core training of de BodyPump les op dinsdagavond. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *