fbpx

Even voorstellen

Nog een nieuw gezicht bij Trivium Sport; Mervyn Postma!

Mijn naam is Mervyn Postma, getrouwd en vader van twee geweldige zoons.  Mijn liefde voor sport heb ik in 1992 bekroond met een diploma MDGO- Sport & Beweging aan het CIOS te Goes. Daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende functies zoals teamcoach, projectleider en internationaal account manager bij diverse vooraanstaande bedrijven.
 
Mijn voorliefde voor sport heb ik in de jaren tevens vormgegeven door het trainen, coachen en begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen middels boks, personal- en groepstraining.
 
Ik ben me meer en meer hierop gaan toeleggen en heb uiteindelijk mijn eigen studio geopend. Ook heb ik de cursus coaching gevolgd aan het Enneagram College en het diploma behaald. Naast het werk in mijn eigen studio ga ik bij Trivium Sport als personal trainer aan de slag. Samen met Miranda hebben we besloten dat we naast Personal training en Small Group Trainingen ook Duo-trainingen gaan geven.

Ik hoop je snel te ontmoeten bij Trivium Sport!

Sportieve groet, Mervyn