fbpx
Easy flow yoga

YES..WE ZIJN WEER OPEN! Profiteer nu van de kennismakingsactie!

Sport nu 3 maanden
onbeperkt voor slechts € 44,95, per maand
MELD JE NU AAN

Easy Flow Yoga

Start Easy Flow Yoga op 5 februari 2020

Een rustigere variant van Power Yoga. ‘Zachtere’ houdingen, die minder fysieke kracht vereisen.

Bij deze vorm van yoga ga je telkens soepel van de ene houding naar de andere. Het is een licht dynamische les waarinook aandacht is voor de juiste ademhaling. Het tempo is wat lager dan bijvoorbeeld in een Power Yogales.

De houdingen worden net als bij Power Yoga in een serie uitgevoerd en aan elkaar verbonden door adem en beweging (vinyasa’s), zodat er een ‘flow’ ontstaat. Deze lessen zijn alleen wat langzamer van tempo. Hierdoor heeft de docent meer tijd om de houdingen aan te passen aan jouw lichamelijke en/of fysieke gesteldheid op dat moment, waardoor de fysieke belasting minder is.

Wat kun je verwachten?

Ook hier wordt als raamwerk de Primary Series van Ashtanga Yoga gebruikt. Bij elke les worden er bepaalde houdingen weggelaten en toegevoegd. Hierdoor ontstaat er keer op keer een unieke en afwisselende les, waarbij je telkens bekende en minder bekende houdingen tegenkomt. Soms wordt er in de les extra aandacht besteed aan een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld heupopeners of twists (gedraaide houdingen).

 

Voor wie is deze les geschikt?

Deze les is ideaal voor mensen die met yoga willen beginnen, mensen met een bepaalde blessure, vrouwen in de periode net na een bevalling of gewoon voor mensen die het wat rustiger aan willen doen.

Ben je overtuigd?

We hebben je graag bij ons.

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN

Sporten geheel naar eigen wensen

LAATSTE NIEUWS

ACTIE: EASY FLOW YOGA BIJ TRIVIUM SPORT

5 weken Easy Flow Yoga voor slechts € 39,95
DIRECT AANMELDEN