fbpx

YES..WE ZIJN WEER OPEN! Profiteer nu van de kennismakingsactie!

Sport nu 3 maanden
onbeperkt voor slechts € 44,95, per maand
MELD JE NU AAN

“Voor hen die door de beschaving gewond zijn, is yoga de meest helende zalf”

Terri Guillemets

Wat is Easy Flow Yoga

Een rustigere variant van Power Yoga. ‘Zachtere’ houdingen, die minder fysieke kracht vereisen. We leggen meer nadruk op de ademhaling en yin yoga houdingen.

De houdingen worden net als bij Power Yoga in een serie uitgevoerd en aan elkaar verbonden door adem en beweging (vinyasa’s), zodat er een ‘flow’ ontstaat. Deze lessen zijn alleen wat langzamer van tempo. Hierdoor heeft de docent meer tijd om de houdingen aan te passen aan jouw lichamelijke en/of fysieke gesteldheid op dat moment, waardoor de fysieke belasting minder is.

Wat kun je verwachten?

Ook hier wordt als raamwerk de Primary Series van Ashtanga Yoga gebruikt. Bij elke les worden er bepaalde houdingen weggelaten en toegevoegd. Hierdoor ontstaat er keer op keer een unieke en afwisselende les, waarbij je telkens bekende en minder bekende houdingen tegenkomt. Soms wordt er in de les extra aandacht besteed aan een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld heupopeners of twists (gedraaide houdingen).

 Voor wie is deze les geschikt?

Deze les is ideaal voor mensen die met yoga willen beginnen (met name de wat oudere mensen), mensen met een bepaalde blessure, vrouwen in de periode net na een bevalling of gewoon voor mensen die het wat rustiger aan willen doen.

Verstevigt heupen, dijen en middel

HET LESROOSTER

Bekijk hieronder het rooster van de Power Yoga lessen

Ben je overtuigd?

We hebben je graag bij ons.

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN

Sporten geheel naar eigen wensen

LAATSTE NIEUWS

SPORT NU 3 MAANDEN
ONBEPERKT VOOR SLECHTS € 44,95 PER MAAND
DIRECT AANMELDEN