• trivium-dance-meulemart-etten-leur

Aanmelden danslessen Trivium Dance

Van maandag 24 april t/m zaterdag 6 mei is het vakantie. De reguliere lessen gaan deze twee weken niet door. Voor alle dansers van 6 t/m 11 jaar zijn er vakantielessen:

 • Maandag 24 april 16.00u-17.00u
 • Maandag 1 mei 16.00u-17.00u

Dansers van 12 jaar en ouder mogen tijdens de vakantie sportlessen meedoen: het rooster is te vinden bij de balie en op de site.

 

EK en WK

Wij zijn supertrots dat veel van onze dansers uit de Talentpool en wedstrijdteam BOEM! zich hebben gekwalificeerd voor het EK in Duitsland en WK in Glasgow. Deze kans willen zij natuurlijk niet voorbij laten gaan, maar hiervoor hebben ze hulp nodig. Wil jij meehelpen dit avontuur voor onze dansers te realiseren? Ga dan naar www.doneeractie.nl/help-boem-mee-naar-het-wk-2017/-1597 Met iedere donatie (groot of klein) zijn de dansers jou zeer dankbaar!

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We bieden verschillende dancelessen aan voor alle leeftijden en niveaus. Jong of oud, beginnend ofgevorderd. Iedereen is welkom bij ons, zes dagen in de week! Naast streetdance en hiphop hebben wij ook breakdance, modern/jazz en zelfs Peuterdans. Regelmatig organiseren we inspirerende workshops, battles of andere activiteiten want we willen het gevoel van dans met jou delen!

Wil je graag weten wanneer welke les is? Bekijk dan het lesrooster van Trivium Dance.

Ja, ik wil mezelf of mijn kind graag opgeven voor danslessen bij Trivium Sport & Dance in Etten-Leur!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Koningsdag 2017

  Let op! Op koningsdag zijn we heel de dag gesloten.

  Lees meer
 • Bootcamp 2017

  Vanaf maandag 24 april starten we met bootcamp. De les start om 20:00 uur.

  Lees meer
Meer nieuws