fbpx

Compensatieregeling

Sportschool Breda

Beste leden,

Tot onze grote teleurstelling zijn de corona maatregelen verlengd wat voor de sportscholen betekent dat wij in ieder geval tot 9 februari onze deuren niet mogen openen.

We hebben een dubbel gevoel bij de maatregelen. Enerzijds begrijpen we het dat het kabinet heeft ingegrepen vanwege het aantal besmettingen en de daarmee samenhangende druk op de zorgsector. Anderzijds is het juist nu belangrijk dat mensen gezond blijven, werken aan hun weerstand en kunnen sporten en invulling kunnen geven aan een gezonde(re) levensstijl. Bovendien zijn de afgelopen maanden sportscholen geen besmettingshaarden van COVID-19 gebleken, integendeel zelfs. 

De maatregelen hebben grote gevolgen voor onze club, maar zeker ook voor jou als lid. We hopen dat jij samen met ons (online) in beweging blijft, ook nu het niet mogelijk is om samen op de club te sporten. Natuurlijk staat bij ons persoonlijk contact voorop, dus heb je behoefte aan (extra) ondersteuning, laat het ons weten via service@triviumsport.nl.

Uiteraard krijgen wij veel vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden. We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie vragen oproept. 

De maatregelen maken het voor onze club onmogelijk om jou op de sportschool te (laten) sporten. Wij zoeken daarom naar zoveel mogelijk passende alternatieven om jou toch (online) les te kunnen geven. Als onderneming krijgen wij een (klein) deel van de kosten vergoed, maar zeker niet alles. Het advies van o.a. NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, is dan ook om samen met onze leden – jou dus – te kijken naar een compensatie op maat. Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil namelijk niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl, online les kunnen geven en je kunnen adviseren.

Om je in deze uitzonderlijke tijd tegemoet te komen, bieden we je de volgende opties qua compensatiemaatregelen aan:

  • 1 maand iemand gratis meenemen om te sporten (wanneer we weer open zijn)
  • Leden met abonnement van 1x per week, mogen 1 of 2 maanden onbeperkt sporten (afhankelijk van  hoe lang we dicht moeten).
  • Koffie/theekaart t.w.v. € 19,00.
  • Cappucchinokaart t.w.v. € 20,80.
  • 50% compensatie van het abonnementsgeld over de sluitingsperiode verspreid over 12 maanden, ingaande vanaf juni 2021 (dit omdat we nog bezig zijn met het verrekenen van de compensatie van de eerste lock down periode). Voor leden met enkel een spinningabonnement zullen wij, indien zij dat wensen, 100% compenseren. 
  • Gedurende de eerste 12 maanden na heropening wordt je compensatie over deze periode maandelijks naar rato verrekend. De compensatie is van toepassing op een lopend abonnement.

Graag ontvangen we per mail voor 31 januari 2021 waar jou voorkeur naar uit gaat. Mochten wij geen e-mail ontvangen dan gaan we ervan uit dat je ons wilt steunen. Wij hebben jouw steun wederom hard nodig, dus alvast bedankt daarvoor!

We beseffen dat we opnieuw een beroep doen op jouw support en begrip in deze bizarre tijd.  Wij zouden heel graag liever vandaag dan morgen weer de deuren voor jullie openen. Wij missen jullie enorm! We hopen hier samen met jullie op een goede manier snel uit te komen. Hopelijk blijft het aantal besmettingen dalen en brengen ook de vaccinaties verlichting, zodat alles snel weer terug keert naar het ‘oude normaal’ en we samen met jullie weer met plezier kunnen sporten en bewegen.

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! 

Nogmaals heel hartelijk dank voor je steun en Blijf Gezond. 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Team Trivium Sport & Dance