fbpx

KILLER SCULPT
Killer Sculpt is een low impact body sculpting workout waarbij je met behulp van enkelgewichtjes spierversterkende oefeningen doet voor je onderlichaam. Het bovenlichaam wordt getraind met behulp van halter en gewichten. Sculpt & tone your abs! Sculpt your killer curves met een maximale verbranding voor armen en benen. Deze Sculpt workout is een echte calorieënkiller!! Go for that killer butt!!

SCULPT STEPLES
De Sculpt Steples is een mix van twee klassieke aerobics routines. De Sculpt Step workout combineert Step choreografie en verschillende vormen van spierversterkende oefeningen. Voor de strength oefeningen maak je gebruik van de tubing, een weerstandselastiek. Tijdens de Sculpt Step training krijg je het beste van 2 sportwerelden: je hartslag verhogen en werken aan je spieren.

Jouw instructeur zal je door de les gidsen met body sculpting strength training!
Een total body workout gericht op buikspierkracht.
Het idee is meer spieren = minder vet. Het doel is: een sterk, krachtig en sexy body.
Dus: Sculpt & Step bij Trivium Sport & Dance!

SCULPT & RELAX
Sculpt & tone je lichaam tijdens deze low impact les. In deze Callanetics workout spannen we de spieren statisch aan en maken we gebruik van gewichtjes voor het bovenlichaam. Callanetics is een trainingsvorm die zich kenmerkt door spierversterkende oefenvormen. De les bestaat uit een flinke warming-up en vervolgens spierversterkende oefeningen op leuke muziek. Er wordt nauwelijks hardgelopen, gehupt of gesprongen.

Verstevigt heupen, dijen en middel
Maakt de buik platter
Billen strakker
Het laatste kwartier gebruiken we om het lichaam weer helemaal tot rust te brengen. Dus: sculpt & relax bij sportschool Trivium in Etten-Leur!