fbpx

BODYCOMBAT
BodyCombat is een krachtige fight cardio-workout van Les Mills, een fel en energiek programma waarbij je je helemaal kunt laten gaan. Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op vechtsportkunsten en technieken zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Je voert oefeningen uit op het ritme van opzwepende muziek. De oefeningen bestaan uit combinaties van vechttechnieken, gericht op het verbranden van calorieën. Daarnaast zal BodyCombat je fitter en sterker maken.

Je begint in de warming-up met het opwarmen van je lichaam en het aanleren van de diverse bewegingen. Na de warm-up is het tijd om al je energie erin te stoppen. Door combinaties van stoten, schoppen en elleboogstoten schakel jij je denkbeeldige tegenstander uit! BodyCombat kent net als de andere programma’s van Les Mills een vaste en unieke structuur waarbij veiligheid en resultaat voorop staan. Bij BodyCombat werk je altijd vanuit je core. De les sluit daarom af met een aantal grondoefeningen om de kracht in je buik- en rugspieren te vergroten. BodyCombat is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Het programma biedt voor iedereen genoeg opties om op eigen niveau mee te kunnen doen. Ervaring op het gebied van vechtsport is niet nodig. Alle bewegingen worden in iedere les opnieuw uitgelegd en er wordt heel veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek.

De gecertificeerde Les Mills groepslesinstructeur zorgt ervoor dat jij alles geeft en de hele les gemotiveerd blijft. Ben jij klaar om alles te geven?

Wil jij aan je conditie werken of de nodige kilo’s afvallen? Dan is BodyCombat de ideale les voor jou.

READY TO GIVE IT YOUR ALL ? COME AND GET IT !