1 DAG
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Breakdance

text-page-img01

Breakdance bij Trivium

Kom breakdansen bij Trivium Sport

logo-ico-red

Headspin, windmill, swipe, zomaar wat namen van moves die jij kunt gaan leren. Verbaas iedereen met wat jij kan als b-boy of b-girl! Breakdance is een intensieve en explosieve dans geschikt voor bijna alle leeftijden. Breakdance is goed voor je ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal.

Fysiek: goed voor je motoriek, kracht en flexibiliteit omdat je vrijwel alle spieren in je lichaam gebruikt. Mentaal: goed voor de sociale omgang, het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.
Breakdance is grotendeels een teamsport, het draait daarom ook vooral om respect en vertrouwen. In deze les kunnen we elkaar stimuleren en motiveren om beter te worden, misschien zelfs wel samen aan wedstrijden en shows mee te doen en natuurlijk om veel plezier te hebben!

Vrijdag 18.00u – 19.00u 8+ beginners
Vrijdag 19.15u – 20.15u gevorderden

 

 

 

Groepslessen

Lees meer

Afvallen
bij Trivium

DANCE

Lees meer

Kom sporten bij Trivium Sport & Dance!

Heb je zin gekregen om bij ons te komen sporten? Je bent van harte welkom in onze sportschool in Etten Leur! Vraag direct een gratis dagpas aan en kom proefsporten. Onze instructeurs en personal trainers staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden tijdens jouw proeflessen.

Personal Training

100% persoonlijke aandacht om je doelstellingen te realiseren, dat kan gewoon bij sportschool Trivium in Etten Leur!

Meld je nu aan voor Personal Training Lees verder
logo-ico