fbpx

BodyCombat Marathon bij Trivium Sport

15 april 2023 wordt de 6de editie van de 4 uur durende BodyCombat Marathon gehouden.

Net als de 3 eerste edities is de locatie Trivium Sport en Etten-Leur en wij hebben er weer veel zin in.

Een sterke tracklist met de gouden oude klassiekers staat jullie te wachten maar ook de nieuwere tracks zijn zeker niet vergeten.

Benieuwd naar de tracks? Natuurlijk gaan we nog niet verklappen welke het zijn maar om jullie toch even een ideetje te geven: We hebben totaal 40 tracks waarvan

1x track 1 (warming up)

4x track 2 (combat 1)

4x track 3 (powertraining 1)

3x track 4 (combat 2)

6x track 5 (powertraining 2)

6x track 6 (combat 3)

7x track 7 (muay thai)

7x track 8 (powertraining 3)

1x track 9 (conditioning)

1x track 10 (cooldown)

Ook hebben we weer een team van geweldige instructeurs op het podium staan die jullie door dit 4 uur durende avontuur gaan leiden.

Wat is er anders bij deze edities tov de voorgaande?

We hebben de marathon iets versobert, dat wil zeggen we hebben geen goed doel meer gekoppeld aan de marathon zoals we voorgaande jaren deden. Het inschrijfgeld dat voor deelname betaald moet worden zal kostendekkend zijn, er zijn geen 2 blokken meer van 2 uur maar slechts 1 blok van 4 uur. Als je 4 uur te lang vind kun je altijd eerder stoppen of tussendoor een rustmomentje nemen.

Verleden edities gingen we altijd leuren om een goodybag te kunnen vullen door bedrijven te vragen om te sponsoren. De laatste keer was het al lastig om bedrijven zo ver te krijgen om wat te betekenen dus dit jaar laten we dat geheel los, temeer omdat er ook geen goed doel meer aan is gekoppeld. Uiteindelijk gaat het maar om 1 ding: 4 uur knallen met een groep mensen met een groot bodycombat hart.

Wil je je inschrijven? Stuur een mail aan bodycombat_marathon@hotmail.com en vraag om het inschrijfformlier. Let op doe dit niet als opmerking via facebook omdat we dat niet altijd direct in de gaten hebben. Wij proberen altijd binnen een dag op de mail te reageren maar soms kan het net even iets langer duren.

Vul het inschrijfformulier dat je ontvangt in en stuur het terug. Wacht met de betaling tot je de bevestiging ontvangt dat de op de lijst bent geplaatst want het aantal deelnemers is beperkt. Dus wacht niet te lang met inschrijven.