fbpx

Body & Mind Week

The most valuable gift you can give yourself is time

Maandag 25 november t/m zondag 1 december staat bij Trivium Sport in het teken van Body & Mind. Extra aandacht voor lichaam en geest!

Naast ons reguliere aanbod Body & Mind lessen, bieden we deze week een aantal unieke extra lessen aan. In het rooster hieronder zijn deze lessen dikgedrukt. Ook voor niet leden zijn deze lessen gratis. Dus neem je vriend/vriendin mee!

Gun jezelf meer balans, energie en positiviteit en schrijf je in voor een of meerdere lessen via de balie, telefoon of via service@triviumsport.nl

Het rooster

Maandag 25 november
10.30 – 11.30 uur Pilates
21.00 – 22.00 uur Power Yoga

Dinsdag 26 november
21.00 – 22.00 uur Body Balance

Woensdag 27 november
09.15 – 10.15 uur Yin Yoga (Senzi)
10.30 – 11.30 uur Pilates
20.00 – 21.00 uur Pilates

Donderdag 28 november 
21.00 – 22.00 uur Yoga Nidra (Bart)

Vrijdag 29 november
10.15 – 11.15 uur Body Balance
20.00 – 21.00 uur Nirvana Fitness (Danielle)

Zaterdag 3o november 
10.30 – 11.15 uur Klankschalenmeditatie (Yvonne)

Zondag 1 december 
09.45 – 10.45 uur Body Balance

Meer informatie over de lessen

Woensdag 27 november 09.15 – 10.15 uur Yin Yoga door Senzi
Yin Yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige asana’s (lichaamshoudingen). De asana’s worden voor langere tijd vastgehouden; van drie tot vijf minuten. Op deze manier worden de spieren en het bindweefsel langzaam gerekt en blijven de gewrichten soepel. Hiermee creëer je ruimte in het lichaam. Ik begeleid jou in deze les om in de juiste asana te komen en bewust & mindfull te ervaren. 

Donderdag 28 november 21:00 – 22:00 uur – Yoga Nidra door Bart 

Yoga Nidra is een systematische oefening waarin je begeleid wordt van grof naar subtiel gewaarzijn. Yoga Nidra kan diepe ontspanning teweeg brengen op o.a. fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Het is een heel goede voorbereiding op meditatie en kan ook een meditatie op zich zijn.
In de oefening lig je op de mat (kan ook zittend) en word je begeleid in een soort verhaalvorm. Stap voor stap voel je jezelf meer ontspannen. Na de voorbereiding kom je o.a. via lichamelijke ontspanning en adembewustzijn in een andere modus waarin je heel makkelijk loslaat. Er wordt gezegd, dat een uur Yoga Nidra staat voor vier uur slaap. Na de oefening ervaar je meestal diepe rust en ruimte; het helpt goed tegen drukte, stress, psychsomatische klachten, hoge bloeddruk en meer.

Wil je het ervaren of kun je wel wat ontspanning gebruiken, spreekt het bovenstaande je aan? Kom dan op 28 november van 21.00u tot 22.00 uur. Yoga Nidra volgen bij Trivium Sport gegeven door Bart Benschop van yogabase.nl

Vrijdag 29 november 20.00 – 21.00 uur Nirvana Fitness (Danielle)

NirvanaFitness is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudig te volgen pilates/yoga oefeningen en ritmische ademhaling voor een optimale ontgiftiging van het lichaam en het ervaren van de ‘nirvana mind’. NirvanaFitness is een systeem dat je leert hoe goed te ademen, door een serie van functionele toning pilates en yoga oefeningen, welke je begeleiden naar een dieper dagelijks ademhalingspatroon (diaphragma met verlengde uitademing) dat in de plaats komt voor oppervlakkige ademhaling. Bekijk hier het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=q9Gd2wIouNg&t=86s.

Zaterdag 30 november 10:30 – 11: 15 uur Klankschalenmeditatie door Yvonne

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf en wil je een ontspannende meditatie met klankschaalinstrument ervaren, dan nodig ik je graag uit voor deze energie & ontspanningsmeditatie. Via een visualisatie oefening door de chakra’s van jouw lichaam kun je jezelf weer opladen met nieuwe energie en door de geluiden van de klankschaal (Hapi), water (rainmaker) en lucht (windgong), een ontspannende meditatie ervaren. De resonantie van de geluiden helpt je spanning los te laten en je beter te ontspannen.

Wil je dit meebeleven, schrijf je dan even in bij de balie of telefonisch i.v.m. het maximum aantal deelnemers van 20 personen. Tot 30 november!

Ben je overtuigd?

We hebben je graag bij ons.

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN

Sporten geheel naar eigen wensen

LAATSTE NIEUWS

KENNISMAKINGSACTIE

Sport 3 maanden
onbeperkt voor €41,90
DIRECT AANMELDEN