fbpx

Beleid n.a.v. het nieuwe corona-virus

beleid coronavirus

Trivium Sport en Dance wil je graag informeren over maatregelen naar aanleiding van het nieuwe Coronavirus nu deze is vastgesteld in Brabant. We volgen het advies van het RIVM. Die stelt dat het nieuwe Coronavirus alleen wordt verspreid door mensen die symptomen vertonen. Vooralsnog gaan onze lessen dus gewoon door, met onderstaande voorwaarden.

Heb je symptomen van griep of verkoudheid? Dan vragen we je om thuis te blijven. Dit is niet anders dan anders: wie wil een ander nou opzadelen met vervelende bacillen – Corona of anderszins?

Heb je geen symptomen van griep of verkoudheid? Dan kun je gewoon komen dansen. Tref dan voor de zekerheid wel onderstaande maatregelen:

  • Was je handen grondig voor en na de les.
  • Gebruik tussendoor ook desinfecterende handgel. Wij zorgen dat er wat staat, maar neem alsjeblieft je eigen flesje mee als je hebt.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, en gebruik papieren zakdoekjes.

Voor vragen kun je terecht bij de balie.

Het RIVM heeft de meest gestelde vragen en antwoorden op een rijtje gezet: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3167580/Moet-ik-nu-thuisblijven-Acht-vragen-en-antwoorden-over-het-advies-van-het-RIVM

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *