fbpx
core training I trivium sport

BBBB

Buik, Benen, Billen en Borst

BBBB pakt de 4 belangrijke B’s van je lichaam aan: Buik, Benen, Billen en Borst met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam. BBBB is de perfecte workout wanneer je wilt afvallen en aan je conditie wilt werken!

Tijdens een BBBB workout werk je op plezierige wijze aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en halterstangen, maar ook met tubings. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen word je net iets meer uitgedaagd en train je maximaal, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage verlaagd zal worden.
Naast krachtoefeningen bevat iedere BBBB les ook een aantal cardio-oefeningen. Deze cardio-oefeningen geven je lichaam een extra boost om maximaal calorieën te verbranden! De gehele les vindt plaats onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur. Je bent dus altijd verzekerd van de juiste begeleiding, zodat je het maximale uit je training kan halen. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen gewicht is BBB een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BBBB is een groepsles voor iedereen!

Verstevigt heupen, dijen en middel

HET LESROOSTER

Bekijk hieronder het rooster van de BBBB lessen

Ben je overtuigd?

We hebben je graag bij ons.

SUCCESVERHALEN VAN LEDEN

Sporten geheel naar eigen wensen

LAATSTE NIEUWS

Fit, gezond en slanker in 2020? Start nu met goede voornemens!

SPORT NU 3 MAANDEN
ONBEPERKT VOOR SLECHTS € 39,95 PER MAAND
DIRECT AANMELDEN