fbpx

5 weken Easy Flow Yoga

Easy flow yoga

We willen graag starten met 5 weken Easy Flow Yoga bij Trivium Sport. Nu willen wij aan jullie vragen op welke ochtend; dinsdag- of woensdagochtend, jullie deze les willen volgen. Vul via onderstaand formulier jouw voorkeur in:

 

  dinsdagochtendwoensdagochtend

  Wat is Easy Flow Yoga

  Een rustigere variant van Power Yoga. ‘Zachtere’ houdingen, die minder fysieke kracht vereisen. We leggen meer nadruk op de ademhaling en yin yoga houdingen.

  De houdingen worden net als bij Power Yoga in een serie uitgevoerd en aan elkaar verbonden door adem en beweging (vinyasa’s), zodat er een ‘flow’ ontstaat. Deze lessen zijn alleen wat langzamer van tempo. Hierdoor heeft de docent meer tijd om de houdingen aan te passen aan jouw lichamelijke en/of fysieke gesteldheid op dat moment, waardoor de fysieke belasting minder is.

   

  Wat kun je verwachten?

  Ook hier wordt als raamwerk de Primary Series van Ashtanga Yoga gebruikt. Bij elke les worden er bepaalde houdingen weggelaten en toegevoegd. Hierdoor ontstaat er keer op keer een unieke en afwisselende les, waarbij je telkens bekende en minder bekende houdingen tegenkomt. Soms wordt er in de les extra aandacht besteed aan een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld heupopeners of twists (gedraaide houdingen).

   

  Voor wie is deze les geschikt?

  Deze les is ideaal voor mensen die met yoga willen beginnen (met name de wat oudere mensen), mensen met een bepaalde blessure, vrouwen in de periode net na een bevalling of gewoon voor mensen die het wat rustiger aan willen doen.