fbpx

De versoepelingen gaan definitief door!

Eindelijk goed nieuws!  Vanaf woensdag 19 mei 2021 mogen we weer open! 

Dat betekent dat wij eindelijk weer binnen en buiten groepslessen kunnen gaan geven. Er gelden wel voorwaarden:
  1. Binnen mogen we in tweetallen (en een instructeur) sporten op 1,5 meter afstand. In totaal mogen maximaal dertig mensen in de zaal aanwezig zijn, maar groepslessen mogen nog niet (uitzonderingen gelden enkel voor jeugdigen).
  2. Kleedkamers en douches zijn nog steeds gesloten. Het toilet mag wel worden gebruikt.
  3. Reserveren voor een les via onze app is verplicht. Belangrijk is dat je alleen reserveert en komt sporten wanneer je geen klachten hebt. Zonder reservering kun je niet komen sporten. 
  4. Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf binnenkomst op de club tot in de zaal. Tijdens het sporten mag het mondkapje wel af. Buiten mogen wel groepslessen worden gegeven aan maximaal 30 personen (op 1,5 meter afstand).
Wij gaan dus weer aan groepen (maximaal 30 personen) buiten groepslessen geven. We zullen dat doen bij de club en ook nog steeds in de parkeergarage van Het Munnikenheide College. 

Enkele lessen zoals Pilates, Yoga, Senior fit, en SGF kunnen binnen worden gegeven met aanpassingen (instructies mogen worden gegeven per tweetal, niet aan de groep). 

Voor de spinning geldt dat op woensdagavond Anja buiten live een spinningles zal geven en alle andere avonden binnen op de club gebruik kan worden gemaakt van de opgenomen (online) spinninglessen. Bodybalance wordt op zondag vanwege de nog geldende voorwaarden online gegeven. 

We zijn alles druk aan het voorbereiden, zodat jullie vanaf dinsdag 25 mei 2021 weer gezellig samen kunnen komen sporten en groepslessen kunnen volgen, dat waarin wij zijn gespecialiseerd! Je kunt weer werken aan jouw conditie, coronakilo’s eraf komen zweten, spiermassa opbouwen of simpelweg weer opnieuw in beweging komen. Het kan eindelijk weer meer op de manier die we gewend zijn! 

Heb jij sportmaterialen geleend bij Trivium Sport? Wil je deze dan deze week, uiterlijk vrijdag 21 mei 2021, inleveren op de club. Maak wel eerst telefonisch een afspraak daarvoor i.v.m. onze aanwezigheid op de club en wij ook jouw borg aan je kunnen terugbetalen. Als alle materialen weer terug zijn op de club kunnen wij de lessen pas weer starten. 

Mocht je toch nog graag thuis blijven trainen, horen wij dat graag via e-mail: service@triviumsport.nl. Onze opgenomen lessen blijven online beschikbaar. 
 
We maken alles gereed, zodat jullie weer veilig, verantwoord én samen kunnen sporten! We brengen jullie zo snel mogelijk via onze website, social media en nieuwsbrief op de hoogte van het nieuwe rooster.
Wij kunnen niet meer wachten en ontvangen jullie weer graag!
 
Tot snel!
Team Trivium Sport en Dance

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *