fbpx

1 juli mogen we weer open!

Bekijk hier het nieuwe rooster

Aanstaande woensdag 1 juli 2020 mogen we eindelijk weer open! We hebben er heel veel zin in om jullie allemaal weer te mogen verwelkomen, óók eindelijk weer in onze groepsleszalen en in de spinningruimte. We maken er een feestelijke dag van. We hebben extra zomerse muziek en we delen na de les een verkoelend waterijsje uit. We willen je vragen vanaf woensdag de hele week in je meest zomerse sportkleding naar de club te komen. Het thema voor de hele maand juli is Summer Vibes! Ga alvast maar op zoek naar die leuke zonnebril en strandhoed.


Houd wel het protocol in acht en blijf je voor alle lessen inschrijven via de app! Er gelden strikte deelnemersaantallen en richtlijnen en voor ieders veiligheid zullen wij hier ook op toezien.

Vanaf de heropening van de club gaan nog niet alle lessen terug naar binnen. We hebben ons gehouden aan de richtlijnen waardoor er minder vakken binnen zijn dan buiten en de intensievere lessen mogen helaas ook nog niet naar binnen. Gelukkig geven velen van jullie aan blij te zijn met dat we nog een tijdje buiten mogen sporten met elkaar. Bij regen kunnen we ook nog steeds gebruik maken van de parkeergarage van Het Munnikenheide College. 


Vanaf 11 juli 2020 gaat het zomerrooster in, wat betekent dat we op zondag gesloten zijn en dat Bodybalance en Xcore op zaterdag gegeven zullen worden (zie rooster).