fbpx

✨BACK in SHAPE met Nederland wordt weer fit✨

nederland wordt weer fit

Terug van vakantie, maar nog geen motivatie om te sporten? Mis jij het gevoel van echt lekker in je vel zitten? Of wil je toch weer in die ene spijkerbroek passen? Je kleinkind kunnen optillen? Kilometers hardlopen? Of iedere dag beginnen met goede energie? Nu is het tijd! Tijd om er echt voor te gaan! Investeren in onze gezondheid! Samen gaan we aan de slag om jouw leefstijl te verbeteren en fitter, gezonder en vitaler te worden. Vanaf vandaag starten we met het programma Nederland wordt fit!

In 10 weken krijg je een boost naar een fitter leven! Je gaat lekker sporten onder begeleiding bij een club van je keuze. Samen met jou gaan we aan de slag om je conditie en kracht te verbeteren, coronakilo’s weg te werken en meer ‘geluk’ te ervaren. Dit doen we door jou iedere week inspiratie, motivatie en informatie aan te reiken over de thema’s: conditie, geluk & mindset, kracht, ontspanning & rust en voeding.

Waarom is dit iets voor jou?

  • In 10 weken geef jij een enorme boost aan jouw fitheid💪
  • Wij helpen je op gebied van training🏋‍♂️*
  • Je ontvangt wekelijks een digitaal magazine
  • Na afloop ontvang je inspiratie en tips om jouw goede gewoontes vol te houden🍉

Meld je aan via https://www.nederlandwordtweerfit.nl/aanmelden. Gun jezelf dit mooie programma! Je krijgt er geen spijt van!